Автор
Министерство за правда
+389 (0)2 3116 - 493, +389 (0)2 3116 - 648
E-mail: cabinet@mjustice.gov.mk, publicrelation@mjustice.gov.mk
<јануари 2021>
повтсрчепесане
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7

Министерката Дескоска ќе даде изјава за актуелните случувања

Денеска во 11:40, во Хотел Дабл Три Хилтон, министерката за правда проф.д-р Рената Дескоска ќе даде изјава за медиумите по повод актуелните случувања.


Претходна

Министерството за правда врши анализа на претставките на граѓаните за работата на извршителите и нотарите

Следна

Автентичното толкување ќе покаже кој е за правда – кој за помилување