Министерски Форум за правда и внатрешни работи

18.11.2019 Новости-М

 Почитувани претставници на медиумите,

Покрај изјавата предвидена за 13:15 часот, претставниците на медиумите ќе имаат можност да снимат инсерти од пристигнувањето на учесниците во Собранието на Република Северна Македонија во 12:15 минути, како и инсерти пред почетокот на воведните обраќања во 13:30 часот (кои се затворени за јавност).


Со почит,

Министерство за правда

Автор
Министерство за правда
+389 (0)2 3116 - 493, +389 (0)2 3116 - 648
E-mail: cabinet@mjustice.gov.mk, publicrelation@mjustice.gov.mk
Скопје
<август 2020>
повтсрчепесане
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
Архива на новости