Известување за почеток на процесот на подготовка на Предлогот на Законот за Агенцијата за разузнавање

18.02.2019 Новости

 

                Ве известуваме дека Министерството за правда отпочнува процес за подготовка на Предлогот на  Законот за Агенцијата за разузнавање.

 

 

Преземете го Известувањето во целост на овој линк: Известување за почеток на процесот за подготовка на предлог закон.

 

 

Изготвил: Никола Прокопенко

 

 

Одобрил: Министер за правда,

                       Д-р  Рената Дескоска

 

 

Автор
Министерство за правда
+389 (0)2 3116 - 493, +389 (0)2 3116 - 648
E-mail: cabinet@mjustice.gov.mk, publicrelation@mjustice.gov.mk
<август 2019>
повтсрчепесане
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
Архива на новости