Најава Прес-конференција на министерката за правда проф. д-р Рената Дескоска

20.12.2018 Новости-М

Ве покануваме да ја проследите прес-конференцијата на министерката за правда проф. д-р Рената Дескоска.

Прес-конференцијата ќе се одржи денеска (20 декември) во медија центарот на Владата, со почеток во 12:30 часот.


Лице за контакт
:

Владимир Делов

телефон
: 078 25 25 00

 

 

 

Со почит,

 

Министерство за правда

 

Автор
Министерство за правда
+389 (0)2 3116 - 493, +389 (0)2 3116 - 648
E-mail: cabinet@mjustice.gov.mk, publicrelation@mjustice.gov.mk
Скопје
Архива на новости