СООПШТЕНИЕ - ТВИНИНГ ПРОЕКТ ФИНАНСИРАН ОД ЕВРОПСКА УНИЈА

14.11.2018 УИС

 Управата за извршување на санкциите, во соработка со Фондацијата за меѓународна правна

соработка од Германија и Центарот за меѓународна правна соработка од Холандија, организира

церемонија по повод започување на Твининг Проектот

„Зајакнување на казнено – поправниот систем и пробациската служба".

 

Настанот ќе се одржи на

21 Ноември 2018 (среда), хотел Алексадар Палас во Скопје, со почеток во 11:00 часот.

 

 

АГЕНДА НА НАСТАНОТ

Автор
Управа за извршување на санкции
02 3223 519
Скопје
<септември 2019>
повтсрчепесане
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
Архива на новости