ПОДАТОЦИ ЗА ОСУДЕНИ И ПРИТВОРЕНИ ЛИЦА ВО КПУ НА Р.М

23.03.2018 УИС

 

Почитувани,

На следниов линк можете да ги погледнете ПОДАТОЦИТЕ ЗА ОСУДЕНИ И ПРИТВОРЕНИ ЛИЦА ВО КПУ НА Р.М заклучно со 20.03.2018година

Автор
Управа за извршување на санкции
02 3223 519
<јануари 2019>
повтсрчепесане
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Архива на новости