12.09.2017
Prezantim publik i Draft Strategjisë për reformat në sektorin e gjyqësorit me Planin e Veprimit për periudhën 2017 - 2021
Grupi punues për përgatitjen e Draft Strategjisë për reformat në sektorin e gjyqësorit pranë Ministrisë së Drejtësisë, në Ohër mbajti takim pune ku u prezantua Draft Strategjia për reformat në sektorin e gjyqësorit me Planin e Veprimit
më shumë
11.09.2017
Ministri i Drejtësisë, Bilen Saliji vizitoi INK Idrizovë
Gjatë vizitës së Institucionit Ndëshkues Korrektues Idrizovë në Shkup, Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, Zoran Zaev u shoqërua nga Ministri i Drejtësisë, Bilen Saliji dhe drejtori i Drejtorisë për Ekzekutimin e Sanksioneve,
më shumë
06.09.2017
Në hapësirat e Ministrisë së Drejtësisë u mbajt takimi i katërt i Këshillit për reformën e sektorit gjyqësor
Në hapësirat e Ministrisë së Drejtësisë u mbajt takimi i katërt i Këshillit për reformën e sektorit gjyqësor, në të cilin tërësisht u pranua Draft Strategjia për reformën e sektorit gjyqësor me Planin Aksional, të përgatitura nga Gru
më shumë
29.08.2017
Takim koordinues me të gjithë institucionet përkatëse, organizatat dhe shoqatat si dhe me grupin e punës në lidhje me Strategjinë për reforma
Në hapësirat e Ministrisë së Drejtësisë u realizua Takim i dytë koordinues me të gjithë institucionet përkatëse, organizatat dhe shoqatat si dhe me grupin e punës...
më shumë
18.08.2017
Në hapsirat e Ministrisë së drejtësisë u mbajtë takimi i dytë i anëtarëve të Këshillit për reforma në sektorin e gjyqësorit
Në hapsirat e Ministrisë së drejtësisë u mbajtë takimi i dytë i anëtarëve të Këshillit për reforma në sektorin e gjyqësorit..
më shumë
09.08.2017
Ministri I drejtësisë z.Saliji priti në takim protokolarë Ambasadorin e Italisë në Shkup z.Karlo Romeo
Aktivitet e Ministrisë së Drejtësisë (MD) në periudhën dy mujore dhe planet afatshkurte të këtij dikasteri ishin temat e takimit të sotëm mes Ministrit të Drejtësisë z. Bilen Saliji dhe ambasadori të Italisë në Shkup, Karlo Romeo
më shumë
Arkivi i risive
 
 

(c) Copyright 2005, Ministry of Justice of the Republic of Macedonia, Ul. Jurij Gagarin 15, 1000 Skopje, e-mail: contact@mjustice.gov.mk